Antena Căutare

Prima reacție a lui David Popovici după ce s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka. Ce a transmis

David Popovici rămâne recordmanul mondial la 100 m, însă nu a prins podiumul în Finala probei ”regină” la Campionatul de natație de la Fukuoka. Acesta a terminat cursa pe locul 6. Iată ce a transmis după efortul admirabil depus.

colaj de imagini cu david popovici la campioanele de inot de la fukuoka Galerie
David Popovici rămâne recordmanul mondial la 100 m, însă nu a prins podiumul în Finala probei ”regină” la Campionatul de natație de la Fukuoka. Acesta a terminat cursa pe locul 6. Iată ce a transmis după efortul admirabil depus. | Profimediaimages.ro

Românul David Popovici, care era deţinătorul titlului şi recordmanul mondial la 100 m, s-a clasat pe locul şase în finala de la Campionatul Mondial de la Fukuoka.

Sportivul nostru a înotat pe culoarul doi și a fost cronometrat cu timpul 47.83. În semifinale, el a avut timpul 47.66.

Titlul mondial a fost câştigat de australianul Kyle Chalmers, cu timpul 47.15, urmat pe podium de americanul Jack Alexy (47.31) şi de francezul Maxime Grousset (47.42).

Citește și: VIDEO | David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la CM de la Fukuoka. Vezi cursa

Prima reacție a lui David Popovici după ce s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka. Ce a transmis

David Popovici a terminat pe locul 6 proba 100 m liber la Campionatul de Natație de la Fukuoka, a întors al treilea după prima lungime de bazin. A fost depășit de americanul Jack Alexy și de francezul Maxime Grousset, conform Antenasport.

Chiar dacă a forțat revenirea, Popovici a încheiat pe locul 6 cei 100 de metri. După cursă, a oferit primele declarații.

"Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine.

Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres", a spus David Popovici pentru GSP.

Citește și: David Popovici, prima reacție după calificarea în finala de 100 de metri liber. Cum a răspuns, întrebat „ce nu funcționează”

Cum a arătat clasamentul final în proba de 100 m liber de la CM Fukuoka 2023

1. Kyle Chalmers (Australia) - 47:15

2. Jack Alexy (SUA) - 47:31

3. Maxime Grousset (Franța) - 47:42

4. Pan Zhanle (China) - 47:43

5. Matthew Richards (Marea Britanie) - 47:45

6. David Popovici (România) - 47:83

7. Jordan Crooks (Insulele Cayman) - 47:94

8. Nandor Nemeth (Ungaria) - 48:17

VIDEO | David Popovici, locul 6 în finala probei de 100 de metri liber de la CM de la Fukuoka. Vezi cursa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x