Antena Căutare

Decizie surprinzătoare la FCSB! Dică a trecut peste dorința patronului și a scos din echipă un favorit al acestuia

Considerat de mulți un antrenor ușor de ”manevrat” de patronul Gigi Becali, tehnicianul FCSB-ului, Nicolae Dică, se dovedește a fi o persoană cu un cuvânt greu de spus, uneori chiar decisiv, în vestiarul vicecampioanei.

În vară, Gigi Becali, la îndemnul directorului sportiv Mihai Stoica, a adus la echipă un portar de mare viitor de la ”U” Craiova, Andrei Vlad. În scurt timp, goalkeeper-ul de 18 ani a fost văzut de Becali ca un nou ”Donnarumma”, iar patronul roș-albaștrilor a încercat să-l impună în prima echipă.

Ideea lui Gigi Becali s-a lovit însă, surprinzător, de cuvântul lui Nicolae Dică. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a încercat să-l impună ca titular pe Vlad, dar în cele din urmă a contat cuvântul lui Nicolae Dică.

”Dică vă poate spune că eu am insistat, am vrut să-l impun portar titular. în fața lui Niță. Dar Dică nu vrea şi nu trec peste el. Vlad e un copil căruia îi dau 10.000 pe lună” a declarat Becali la digisport

Andrei Vlad a evoluat în două meciuri pentru FCSB. În campionat, cu Viitorul (0-1), și în Cupă cu Sănătatea Cluj (6-1).

Mihai Stoica, impresionat de publicul de la Cluj și de dreptatea făcută unui jucător de la FCSB în meciul naționalei... Inaugurare Ion Oblemenco! Sărbătoare în Bănie: ”U” Craiova își inaugurează azi noul stadion de lux. Surprize pregătite d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x