Antena Căutare

Denis Alibec poate pleca de la FCSB într-un campionat surpriză! Cine îl dorește pe jucătorul-problemă din lotul lui Dică

Denis Alibec este din nou în centrul atenției, însă nu cu vreo escapadă comportamentală, ci cu un posibil transfer surpriză. Atacantul ”un gol pe sezon” ar putea lăsa FCSB și Europa pentru un contract neașteptat peste Ocean, la New York Red Bulls, formaţie din Major League Soccer.

Conform celor de la Gazeta Sporturilor, New York Red Bulls, formaţie la care în trecut au evoluat fotbaliști adevărați, precum Thierry Henry, Shaun Wright-Phillips, Tim Cahill și Rafa Marquez, e pe punctul să facă o ofertă pentru internaţionalul român.

Transferul lui Alibec de la FCSB în MLS ar fi intermediat de Constantin Dumitrașcu, iar clubul din SUA ar oferi 3 milioane de euro pentru Denis. Şi salariul fotbalistului e unul extrem de tentant, un milion de euro anual.

Cotat la 2,2 milioane de Euro pe transfermarkt.com, Alibec are 1 gol în 13 meciuri jucate în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB.

Mutarea lui Alibec în MLS ar putea fi anunțată de ultimele decizii tactice ale lui Gigi Becali. Deși se află într-o formă deplorabilă, Alibec i-a luat fața golgheterului Harlem Gnohere, fiind titular cu CFR Cluj, CSM Poli și CS ”U” Craiova. În toate meciurile, atacantul adus la FCSB în ianuarie 2017, pentru 2,04 milioane de euro de la Astra, a fost cel mai slab de pe teren.

La un pas de o mare tragedie! Unul dintre cei mai mari sportivi ai planetei, aproape de moarte! Clipe de groază pentru M... ROMAntada! AS Roma - Barcelona 3-0, iar italienii intră în istoria Ligii Campionilor cu o calificare miracol! City, pusă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x