Antena Căutare

Dinamo a bătut palma cu înlocuitorul lui Miriuță! Între Gigi Mulțescu și ”noul val”, Ionuț Negoiță a făcut o alegere surpriză

Sâmbătă, la Giurgiu, Dinamo București a trăit una dintre cele mai negre seri din istorie. Echipa lui Vasile Miriuță a pierdut meciul cu Astra, scor 0-2, și a ratat prezența în play-off, terminând sezonul regular pe locul 8. Ratarea calificării în play-off i-a fost fatală lui Vasile Miriuţă, care nu va mai rămâne pe banca lui Dinamo. El va fi înlocuit de un nume surpriză, din ”noul val” al tehnicienilor români: Florin Bratu!

Conform gsp.ro, Florin Bratu va fi noul antrenor al lui Dinamo. Ionuț Negoiță va face anunțul oficial în cursul zilei de azi. Tehnicianul de 38 de ani semnează un contract valabil din acest moment, până în vara anului viitor, la finalul sezonului 2018-2019.

Inițial, Negoiță era decis să-l numeacă antrenor la Dinamo pe Gigi Mulțescu, fostul tehnician al celor de la CS ”U” Craiova. Mulțescu urma să meargă luni diminața la RIN pentru a negocia detaliile viitoarei înțelegeri, dar a fost contactat ieri seară de șefii clubului, care i-au comunicat că s-au înțeles cu altcineva.

Acel ”altcineva” este Florin Bratu, antrenorul alături de care Dinamo U19 a câștigat Campionatul Elitelor în sezonul trecut. Până azi, Bratu ocupa funcția de antrenor al echipei naționale U18 a României.

Fost conducător la Dinamo, Adrian Mutu are numai cuvinte de laudă despre tânăruș tehnician al ”câinilor”: ”Bratone a avut câteva rezultate bune la nivel de copii și juniori. Cu siguranță nu are experiență la seniori, dar eu îi urez baftă. Dacă va fi el, cred că acest proiect îi dă timp acum să își formeze o echipă pentru la anul. Are timp să vadă și anumiți tineri de la Dinamo despre care se tot vorbește. E un antrenor tânăr, ambițios cum îl știu eu și sper să facă treabă bună", a spus Adrian Mutu, fostul director sportiv al lui Dinamo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De unde preia Florin Bratu pe Dinamo:

CLASAMENT LIGA 1 - zona Playoff:
1. CFR Cluj 56 p
2. FCSB 52 p
3. ”U” Craiova 51 p
4. Viitorul 44 p
5. Astra Giurgiu 44 p
6. CSM Poli Iași 39 p
7. FC Botoșani 39 p
8. Dinamo 39 p

Florin Bratu va debuta în campionat cu Dinamo lunea viitoare cu Gaz Metan Mediaș. Între timp, joi, la Craiova, pe ”Mitralieră” îl așteaptă un duel infernal cu CS ”U” Craiova, în sferturile de finală ale Cupei României.

SURPRIZĂ DE PROPORȚII în Liga 1! Dinamo București a pierdut la Giurgiu și a ratat play-off-ul. ”Câinii” vor lupta pentru... Visul steliștilor se îndeplinește! Steaua joacă pe Arena Națională un super-derby de tradiție al fotbalului românesc. An...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x