Antena Căutare

Dinamo - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - Sepsi LIVE VIDEO. Ultima etapă a sezonului competițional din fotbalul de primă divizie începe în Ștefan cel Mare. Vineri, Dinamo își ia la revedere de la fani contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo-Sepsi este live video online de la ora 20:45.

Dinamo - Sepsi LIVE VIDEO. Echipele antrenate de Florin Bratu și Eugen Neagoe sunt premiantele acestui playout. Dinamo l-a câștigat detașat, cu un avans mai mult decât uriaș, iar Sepsi, intrată din postura de candidată la matineu, a terminat fără emoții și, la un moment dat, chiar cu șanse la locul 2.

Dinamo - Sepsi LIVE VIDEO. Meciul de vineri este un excelent prilej al revanșei pentru ”câinii” lui Bratu. În tur, la Sf. Gheorghe, ”dubla” lui Tandia a adus o victorie surprinzătoare a celor de la Sepsi. Avea să fie singurul meci pierdut de Dinamo în deplasare în acest playout. Meciul din Ardeal a fost unul cu incidente în final, atunci când fanii ”câinilor” s-au dat din nou în spectacol și au intrat în conflict cu cei ai gazdelor.

Dinamo - Sepsi LIVE VIDEO. Cele două echipe s-au întâlnit doar de trei ori până acum. Toate meciurile au avut loc în acest sezon. În perioada rulară a campionatului, Dinamo s-a impus cu 1-0 a București și 3-0 la Brașov, acolo unde Sepsi își juca meciurile de acasă.

Dinamo - Sepsi LIVE VIDEO. Dinamo e favorită clară în acest meci, cu o cotă de 1,48. Oaspeții, neînvinși în deplasare în playout, au o cotă de 6,50, iar remiza primește 4,10. La acest meci recomandăm, la fel ca la meciul precedent, un succes al ”câinilor”.

Marco Trungelliti, cu ”Gradma” la Grand Slam-ul de la Roland Garros! Povestea anului în sport: a călătorit 1000 km în 11... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Loturile echipelor din Grupa F: Germania, Mexic, Suedia și Coreea de Sud + pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x