Antena Căutare

Djokovici l-a invins pe Federer si a castigat Turneul Campionilor

Novak Djokovici a castigat Turneul Campionilor dupa ce l-a invins in finala pe elvetianul Roger Federer. Este pentru a doua oara cand Nole se impune in turneul de la Londra.

Federer a inceput ca din pusca meciul de pe arena O2 si dupa trei game-uri avea 3-0. Se putea desprinde la chiar 4 lungimi, dar Djokovici s-a trezit la timp si a revenit extraordinar. Cum Federer a reusit breakul la 4-5, primul set a ajuns in tiebreak, acolo unde Djokovici s-a impus cu 8-6.

Al doilea set a inceput exact ca primul. Federer face rapid breakul, dar nu se concentreaza la serviciu in momentul in care are doua mingi pentru 1-1 la seturi. Nole salveaza, face doua breakuri si castiga pentru a doua oara in cariera Turneul Campionilor.

7-6, 7-5 e scorul celei de-a 29-a intalniri intre Djokovici si Federer. Elvetianul a castigat 16, in timp ce sarbul s-a impus de 13 ori.

Novak Djokovici termina anul pe prima pozitie in clasamentul mondial, in timp ce Federer ocupa locul doi. Turneul Campionilor a fost ultima competitie ATP din acest an.

Liga 1 / U Cluj-Rapid 1-2: Debut nefericit pentru Sumudica... Dupa Del Piero, potopul: Atentia sporita a lasat-o pe Sydney fara antrenor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x