Antena Căutare

Dupa Del Piero, potopul: Atentia sporita a lasat-o pe Sydney fara antrenor

Ian Crook a renuntat, dupa doar sase etape, la functia de antrenor al celor de la Sydney. Motivul? Presiunea mult prea mare asupra echipei dupa transferul lui Alessandro Del Piero.

Ian Crook este, probabil, singurul antrenor din lume care nu s-a bucurat de colaborarea cu Alex Del Piero. Obisnuit cu un fotbal relaxat in Australia, Crook s-a trezit pe primele pagini ale ziarelor lumii dupa aducerea fostului numar 10 al lui Juventus.

Cauza principala a demisiei a fost lipsa rezultatelor, Sydney fiind pe locul 8 (din 10), cu doar doua victorii obtinute in cele 6 etape disputate in prima liga australiana. Dar Cook a gasit o altfel de explicatie pentru prestatia dezamagitoare a elevilor sai care, in urma cu o etapa, fusesera surclasati de liderul Central Coast, scor 2-7.

Sosirea lui Del Piero a dat putin lucrurile peste cap. Toata atentia acordata transferului a pus o presiune mult prea mare pe jucatori. Totul a cazut pe umerii mei si nu am putut gestiona situatia”, a declarat Cook.

Managerul intrase si in conflict cu fanii lui Sydney dupa ce a decis sa-l schimbe pe Del Piero in minutul 68 al infrangerii, scor 2-3, cu Melbourne.

Intelegem frustrarea suporterilor. Si noi, la fel ca si ei, avem asteptari foarte mari. Trebuie doar sa avem rabdare”, s-a rezumat sa spuna conducatorul lui Sydney, Tony Pignata.

Djokovici l-a invins pe Federer si a castigat Turneul Campionilor... Romania-Belgia, miercuri, 21:00, Antena1 si liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro! Liniste la casele de bilete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x