Antena Căutare

Duminica este ziua portilor deschise la Stadionul National

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat azi, cu ocazia unei vizite pe santierul Stadionului National, ca duminica, intre orele 10:00 si 18:00, bucurestenii vor putea face un tur al arenei. "Ii astept duminica pe toti cei care mi-au scris, m-au sunat, sa faca o vizita", a spus Oprescu.

Edilul a vizitat parcarea subterana a stadionului, vestiarele si sala de conferinta a viitorului stadion national. El a fost insotit in aceasta vizita de directorul general al FRF, Ionut Lupescu, directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan si seful Compartimentului Competitii din cadrul FRF, Dumitru Mihalache.

Oprescu a dorit sa vada care este stadiul lucrarilor, la stadion fiind inaltata structura de rezistenta a acoperisului, proiectata pe baza principiului "spitelor de roata".

Lupescu viseaza tribune pline de dinamovisti

Desi la ultimul meci al lui Dinamo de pe teren propriu au fost aproximativ 1.000 de spectatori, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, este convins noua are a va fi plina de suporteri ai gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

"Dinamo de cate ori a jucat aici, si pe vremea mea, stadionul era plin. Foarte multi dinamovisti sunt in zonele limitrofe acestui stadion. Eu cred ca daca Dinamo va veni sa joace aici, si va avea si un parcurs bun, va umple stadionul. Fiecare dinamovist isi doreste sa vina pe un stadion pur pentru fotbal, nu ca in Stefan cel Mare, un stadion care nu te imbie nici ca spectator, nici ca fotbalist la o seara frumoasa, la un spectacol, pentru ca asa a fost construit acel stadion, cu pista de atletism. Aici se vor schimba datele problemei", a spus Lupescu.

"Cu siguranta echipele din Bucuresti care vor juca in cupele europene vor trebui sa o faca pe acest stadion. Cel putin Stefan cel Mare si Giulestiul nu cred ca vor mai fi acreditate. Stadionul din Giulesti si cel din Stefan cel Mare au primit aprobare sa se joace acolo in cupele europene pentru ca n-au avut o alternativa. Dar acum au aceasta alternativa si UEFA va fi foarte severa", a mai spus Lupescu.

Citeste si Jurnalul!

Roger Federer, eliminat in sferturile de finala ale turneului de la Monte Carlo... Bonfim si Ricardo, trimisi la echipa a doua a Stelei din cauza unei escapade nocturne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x