Antena Căutare

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO. Eternul Derby al României, FCSB/Fosta Steaua vs. Dinamo se joacă încă din a 2-a etapă a sezonul. Echipa lui Nicolae Dică întâlnește un Dinamo triumfător după debutul sezonului, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul FCSB - Dinamo este live video online, duminică, de la ora 21:00.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO. Pe hârtie, derby-ul FCSB-Dinamo se anunță a fi unul dintre cele mai slabe ale ultimilor ani. Față în față vor fi un FCSB fără valoare, fără orizont și fără antrenor, și un Dinamo cu ambiții, cu un antrenor muncitor, ambițios, dar fără prea multă ”materie cenușie” din punct de vedere valoric.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO. Caracterizarea celor de la FCSB de mai sus s-a văzut perfect la meciul cu Astra de la Giurgiu. Vrând să pună în scenă un 4-3-3, echipa lui Dică a arătat ca o găină fără cap, neștiind încotro s-o apuce. Rezultatul a fost unul logic: 1-0 pentru Astra. Dincolo, Dinamo a suferit mult cu FC Voluntari, a fost condusă cu 1-0, însă inspirația lui Florin Bratu a făcut ca trupa din ”Groapă” să debuteze cu un succes în noul sezon.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO. Între timp, FCSB s-a trezit puțin din pumni și a învins pe Rudar în Europa League. Echipa slovenă a arătat însă precum o echipă din liga secundă a României. Duminică, împotriva lui Dinamo, se va vedea adevăratul nivel al celor de la FCSB

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO. Duminică, de la ora 21:00, FCSB și Dinamo se vor duela în cel de-al 173-lea episod. În ultimul meci dintre cele două, jucat în sezonul regulat 2017-2018, Dinamo a ratat incredibil victoria. "Câinii" au condus cu 2-0 până în minutul 84, însă au ratat cele 3 puncte la ultima fază a meciului. Pesici și Torje, ambii dispăruți din echipa ”câinilor”, au dus scorul la 2-0 atunci, însă Man și Teixeira au adus un punct nesperat pentru steliști.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO. Remiza de pe Naționala Arena a fost echivalentă cu ratarea play-off-ului de către echipa lui Vasile Miriuță, pe atunci antrenor de la Dinamo. ”Câinii” au fost distruși de acest rezultat, iar contra Astrei, în ultima etapă, aveau să piardă meciul și implicit locul în primele 6.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO. Deși roș-albaștrii se află în criză, la casele de pariuri avem cote favorabile FCSB-ului pentru succes. Echipa lui Dică pornește în acest meci cu o cotă de 1,95-2,00. Dincolo, ”câinii” au 3,70-3,90 pentru succes. Remiza, prezentă într-un singur meci din ultimele 7 întâlniri dintre cele două mari rivale, primește cota 3,30.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO. Pentru acest meci vom merge pe mâna unui rezultat logic, dacă e să ne uităm la forma celor două echipe din prima etapă: x2 - cotă 2,00

Transformarea ANULUI! Cum arată SIMONA HALEP! Coafura româncei face furori printre fanii tenisiului... Biletul Zilei 27.07.2018! Meciurile sigure de vineri caută al doilea câștig consecutiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x