Antena Căutare

Federer l-a umilit pe Nadal: Victorie in doar o ora, scor 6-3, 6-0

Roger Federer confirma forma extraordinara aratata in ultima perioada, jucatorul elvetian reusind sa-si asigure calificarea in semifinalele Turneului Campionilor dupa o victorie entuziasmanta in fata lui Rafael Nadal.



Elvetianul pierduse 9 din ultimele 11 dueluri directe cu Nadal si va incheia anul fara niciun titlu de Grand Slam pentru prima oara din 2002, dar, in acest moment, pare principalul favorit pentru castigarea turneului de la Londra.

„Este un rezultat surprinzator", a recunoscut Federer la finalul meciului, apoi a continuat: „Ii doresc succes lui Rafa pentru ultimul meci din grupa. Sunt incantat de felul in care am jucat, mai ales ca pot evolua in ultima partida fara nicio presiune".

„In mod clar, este una dintre cele mai frumoase victorii din cariera mea. Am mai avut parte de evolutii foarte bune, dar aceasta a fost reusita impotriva celui mai mare rival al meu", a mai spus elvetianul de 30 de ani.

„Roger a jucat prea bine pentru mine trebuie sa accept acest lucru. Este un moment in care trebuie sa lupt, mai ales ca am in continuare sanse de a merge mai departe", a declarat Nadal.

In cel de-al doilea meci din grupa B, francezul Jo-Wilfried Tsonga a avut nevoie de doar o ora si 29 de minute pentru a trece de americanul Mardy Fish, pe care l-a invins cu 7-6, 6-1.

„Sunt foarte fericit ca am castigat, in special dupa un meci in care am aratat un tenis foarte bun. Va promit insa ca voi juca si mai bine in urmatoarea intalnire!", a spus jucatorul francez, care va lupta pentru un loc in semifinale cu Rafael Nadal.

In grupa B a probei de dublu de la Turneul Campionilor, perechea Max Mirnai/Daniel Nestor (Belarus/Canada), cap de serie 3, a invins, cu scorul de 6-4, 6-3, dupa o ora si 14 minute, cuplul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkovski, cap de serie numarul 8.

In celalalt meci al grupei, perechea Michael Llodra/Nenad Zimonjici (Franta/Serbia), cap de serie numarul 2, a invins, cu scorul de 7-6 (10-8), 6-3, dupa o ora si 24 de minute, cuplul Rohan Bopanna/Aisam-Ul-Haq Qureshi (India/Pakistan), cap de serie numarul 5.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Romania a mai coborat un loc in ierarhia FIFA, pozitia 56... Gignac, exclus din lotul lui Marseille...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x