Antena Căutare

Gignac, exclus din lotul lui Marseille

Fostul atacant al lui Toulouse a fost pedepsit de Didier Deschamps pentru ca la partida cu Olympiakos a protestat ca nu e titular.

Relatiile dintre Didier Deschamps si Andre Pierre Gignac s-au deteriorat considerabil. Atacantul lui Olympique de Marseille a fost exclus joi din lot de antrenor si se va antrena cu echipa de rezerve pana marti, cand se va lua o decizie in privinta lui.

Conform presei din Hexagon, atacantul venit in 2010 de la Toulouse a protestat in momentul in care Deschamps a anuntat titularii din meciul de Liga cu Olympiakos, el neregasindu-se printre acestia.

Fostul tehnician al lui Juventus si Monaco i-a cerut ca varful sa-si ceara scuze, dar acesta a refuzat. Cel mai probabil va fi vandut in mercato-ul de iarna.

Foto: Intact Images

Federer l-a umilit pe Nadal: Victorie in doar o ora, scor 6-3, 6-0... Nu numai ca nu-i lasa pe Cluj Arena, dar primaria le mai si cere bani CFR-istilor pentru arena din Gruia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x