Antena Căutare

Florin Costea, impus in primul 11 de Gigi Becali

In loc sa fie pedepsit exemplar dupa ce i-a subminat autoritatea lui Ilie Stan, fostul fotbalist al Craiovei va fi titularizat la Timisoara.

In finalul meciului cu Rapid de luni, Ilie Stan a preferat sa-l introduca pe teren pe Radut, pentru a forta victoria impotriva giulestenilor. Suparat ca nu a fost folosit, Florin Costea a plecat de pe banca direct la vestiar, fara a mai astepta ultimul fluier al lui Tudor.

Gestul l-a enervat la culme pe antrenorul stelist, care a dorit sa-l pedepseasca drastic pe atacant. Insa Gigi Becali i-a luat apararea septarului, sustinand ca cel mai mare din fratii Costea nu poate arata ce stie daca nu joaca. Prin urmare, i-a cerut lui Ilie Stan sa il titularizeze in urmatoarele meciuri.

Maine, Steaua va juca la Timisoara in optimile Cupei Romaniei si tehnicianul are prilejul perfect de a pune batista pe tambal: va putea sa-l titularizeze pe Costea in atac fara sa i se poata reprosa ca a renuntat la principii sau ca asculta de Gigi: in fond, e un meci cu o divizionara B, iar fotbalistul a fost adus de la Craiova pentru a ajuta echipa.

Foto: gsp.ro

Patru ani de la moartea lui Nicolae Dobrin... Vezi dovada ca Mircea Sandu e urmarit penal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x