Antena Căutare

FOTO: Cum a "transferat" Barcelona un fotbalist din liga a treia. Gluma care i-a speriat pe fanii catalanilor

Twitter-ul a explodat rapid, iar o poză de prezentare cu noul "transfer" al Barcelonei s-a împrăştiat rapid. Băiatul e fundaş dreapta, fix postul pe care catalanii se chinuie să-l acopere, iar ştirea e gata. Ryan McLaughlin, 22 de ani, e noul jucător al Barcei.

Numai că asta se poate întâmpla doar la FIFA18 sau în visele englezului de 22 de ani. Ryan e în vacanţă, la Barcelona, şi n-a putut rata o vizită pe Camp Nou. În glumă, fotbalistul lui Oldham, echipă din liga a treia engleză, s-a pozat cu tricoul blaugrana fix în stilul unei prezentări oficiale.

Mai mult, McLaughlin a şi ajutat la nebunbia de pe Twitter când a publicat fotografia. "Un nou capitol în viaţa mea. Mulţumesc pentru mesaje şi pentru faptul că m-aţi îndemnat să fac pasul la Barcelona, un club atât de mare".

VIDEO: Un Maradona în tribună şi altul pe teren! Azi se fac 23 de ani de când România învingea Argentina la Mondialul di... OFICIAL: Astra a transferat un fotbalist care a câştigat Liga Campionilor cu Liverpool! El îl înlocuieşte pe Alibec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x