Antena Căutare

FOTO! Djokovic l-a invins pe Nadal si a castigat turneul de la Madrid

Novak Djokovic, cap de serie numarul 2, a castigat turneul Masters 1000 de la Madrid dupa ce l-a invins in finala, cu scorul de 7-5, 6-4, pe principalul favorit, spaniolul Rafael Nadal. Acesta este cel de-al saselea trofeu cucerit de tenismanul sarb in acest an.

Prin victoria de duminica, Djokovic a pus capat unei perioade de doi ani de invincibilitate pe zgura a lui Nadal, care nu mai pierduse pe "praful rosu" de 37 de meciuri. Spaniolul fusese invins ultima data pe aceasta suprafata in optimile de finala ale editiei din 2009 a turneului de la Roland-Garros, de catre suedezul Robin Soderling.

De asemenea, "Nole" a obtinut a treia victorie consecutiva in fata lui Nadal in finala unui turneu Masters 1000 jucata in 2011, dupa cele de la Indian Wells si Miami. In plus, Djokovic a reusit pentru prima data dupa zece tentative sa il invinga pe Nadal pe zgura.

Novak Djokovic a ramas, astfel, neinvins in acest an, el inregistrand 32 de victorii consecutive care i-au adus cinci titluri: Australian Open, Dubai, Indian Wells, Miami, Belgrad si Madrid.

Vezi mai jos imagini din finala turneului de la Madrid!

Citeste si Jurnalul

Foto: EPA/Intact Images

VIDEO! Arlauskis a comis gafa campionatului in Rusia!... UPDATE! Mihai Nesu a fost operat cu succes in Olanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x