Antena Căutare

Gafa a spaniolilor inainte de FINALA Europa League de la Bucuresti: Stadionul se afla in Wroclaw, in Polonia!

Gafa MONUMENTALA a spaniolilor de la "Marca" inainte de FINALA de la Bucuresti - 20.000 de spanioli care si-au anuntat prezenta pe Arena Nationala sunt informati, prin intermediul unei harti, ca stadionul pe care se va juca finala UEFA Europa League se afla la Wroclaw, in Polonia!

Cotidianul spaniol "Marca" a comis o gafa imensa intr-un material care se dorea a fi un minighid al orasului Bucuresti, pus la dispozitia suporterilor lui Atletico Madrid si Athletic Bilbao.

Cu ocazia finalei Europa League 2012 ce se va desfasura pe Stadionul Arena Nationala, in perioada 09.05. - 10.05.2012, RATB va infiinta linii speciale de autobuze pentru asigurarea transportului suporterilor intre Aeroportul Henri Coanda, zonele special amenajate din centrul Capitalei ‘'FAN ZONE" si Stadionul Arena Nationala.


Foto: Captura Marca

Ros-albastrii raman in lupta pentru titlu: Concordia Chiajna - Steaua 0-2... VIDEO! Concurs de echitatie, la Arad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x