Antena Căutare

Gică Hagi, antrenor la Legia Varșovia ? Răspunsul ”Regelui” la oferta primită din partea campioanei Poloniei

Gică Hagi, antrenorul care a scris istorie cu Viitorul Constanța în sezonul trecut din Liga 1, este dorit insistent de Legia Varșovia, campioana ultimelor două ediții din Ekstraklasa, prima ligă a Poloniei.

Gică Hagi, antrenorul care a scris istorie cu Viitorul Constanța în sezonul trecut din Liga 1, este dorit insistent de Legia Varșovia, campioana ultimelor două ediții din Ekstraklasa, prima ligă a Poloniei.

După evoluțiile modeste din 2018, șefii Legiei Varșovia l-au demis pe antrenorul Romeo Jozak și și-au făcut o listă cu 3 nume ca posibili înlocuitori: Adrian Gula, Edward Iordănescu și Gică Hagi, scriu jurnaliștii de la sport.onet.pl.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa citată publică un scurt răspuns al lui Gică Hagi. ”Regele” s-a arătat deschis să negocieze cu fosta adversară a Stelei din Liga Campionilor. Hagi a fost întrebat de polonezi daca va semna cu Legia şi reacţia ”Regelui” lasă deschisă pista. ”Dacă voi semna cu Legia ? Orice echipă care participă în Europa are şansa să obţină semnătura mea”, a declarat Hagi, conform polonezilor.

Legia Varşovia se află în acest moment pe locul 3 în campionatul Poloniei, cu 57 de puncte, unul singur mai puţin decât liderul Lech Poznan, pe care îl întâlneşte în meci direct, în ultima etapă, pe teren propriu.

Biletul Zilei 23.04.2018. Mizăm pe favoritele de azi pentru un nou bilet câștigător... Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo ? Care este cel mai bine plătit fotbalist din lume! Iată clasamentul dat publicității...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x