Antena Căutare

Gigi Becali: "Fara mine, Steaua era in B"

La aniversarea a 9 ani de investitii la Steaua, patronul stelist a realizat un bilant in care a scos in evidenta doar reusitele.

Gigi Becali aniverseaza astazi 9 ani de investitii la Steaua. Momentul nu putea trece neobservat, asa ca latifundiarul a realizat o retrospectiva perioadei petrecute ca investitor in Ghencea.

Pentru a pastra adevarul istoric, Gigi a evocat momentul in care a decis sa investeasca. Era in sezonul 1999 - 2000 si Steaua era amenintata cu retrogradarea. Becali chiar avea informatii ca se dorea salvarea Rocarului lui Netoiu si trimiterea ros-albastrilor la matineu.

Evident, nu numai ca actualul europarlamentar a evitat acest dezastru, dar a si adus Steaua pe podium la final. Putina lume isi aminteste blatul din ultimele etape cu Gloria Bistrita. Pe vremea aceea, Mirel Radoi evolua la Extensiv Craiova, altfel geamurile vestiarului ardelenilor erau in pericol.

Cea mai mare satisfactie a lui Becali in acesti 9 ani o reprezinta calificarea in fata lui Galatasaray in Liga Campionilor (2008), iar cea mai mare dezamagire este, asa cum era de asteptat, semifinala de la Middelsboro (2006).

Foto: Hepta

Twente transfera de la Barcelona... Dan Petrescu, arogant din nou: Realul a copiat tactica lui de la Urziceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x