Antena Căutare

Gigi Becali l-a injurat pe Ion Craciunescu si l-a trimis pe Balaj la puscarie

Dupa infrangerea de la Targu Mures, patronul stelist s-a dezlantuit la adresa arbitrilor, dar si a sefului acestora.

Steaua putea ajunge la 3 puncte de lider, insa a pierdut la Targu Mures. In nota obisnuita, Gigi Becali a plecat mai devreme de la stadion, iar imediat dupa final s-a dezlantuit la adresa arbitrilor.

"Sa dam titlul CFR-ului de acum, iar Balaj la puscarie. Echipa nu a jucat nimic, dar daca am avut penalty de ce sa nu mi-l dea? Iar Craciunescu il trimite pe Balaj la un meci al Stelei? Pai cand putea sa imi dea mie 11 metri Balaj, care trage cu ungurii.

Craciunescu s-a sclerozat, rade pe la televiziuni si deleaga ce arbitrii vrea el, iar noi il punem sef. Dar lasa ca il schimbam noi. Am vorbit cu Craciunescu si aducem arbitrii straini" a spus Becali, care il suspecteaza si pe Adalbert Kassai de implicare in coalitia pro-CFR.

Ion Craciunescu a intervenit la o televiziune si a dezvaluit ca a fost injurat de mama de catre europarlamentar.

"Imiedat dupa meci, domnul Becali m-a sunat si m-a injurat de mama. Mama mea e moarta, e inadmisibil. "

Juventus, in finala Cupei Italiei... Turcia vrea sa organizeze Euro 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x