Antena Căutare

Gigi Becali TUNĂ ŞI FULGERĂ! "L-a lovit puţin şi a zis..."

Gigi Becali a anunţat că a luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe Florin Tănase. Jucătorul va pierde titlul de căpitan al FCSB, banderola urmând să ajungă la Bogdan Planici sau Harlem Gnohere. 

Gigi Becali a anunţat că a luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe Florin Tănase. Jucătorul va pierde titlul de căpitan al FCSB, banderola urmând să ajungă la Bogdan Planici sau Harlem Gnohere.

"Tănase o să frece banca. Dacă el în minutul 43 cere schimbarea. Nu ai avut ruptură sau ceva, mai joacă, mă, două minute. Când intru în vestiar mă duc şi îi zic: "Tu nu meriţi banderola". O să i-o dau fie lui Planici sau lui Gnohere, că marchează goluri. Sau lui Rusescu. O să văd, dar de la Tănase mi-am luat gândul, nu o să fie mare fotbalist. L-a lovit puţin şi a zis "Ia mai bine nu mai joc eu". Nu aţi văzut la el, una-două, mâinile sus", a spus Becali.

Florin Tănase a jucat 45 de minute în meciul cu Rapid Viena, câştigat de FCSB, scor 2-1, în returul play-off-ului Ligii Europa.

După ce în tur a fost învinsă cu 3-1, FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa.

Tragere la sorți a grupelor Europa League! Cei 11 români implicați și-au aflat adversarele. Răzvan Lucescu vs. Chelsea... Revista presei sportive, 03.09.2018: Naționala României = Savic + Jovetic; revine SMURD-ul în Liga 1; încă doi ”câini”, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x