Antena Căutare

Glasgow Rangers - Unirea Urziceni 1-4!

Unirea Urziceni a umilit pe Glasgow Rangers in deplasare, scor 4-1, intr-un meci contand pentru etapa a 3-a din cadrul grupelor Ligii Campionilor.

Ialomitenii, care se afla la prima victorie in Liga, au trebuit sa revina de la 0-1, dupa autogolul lui Ricardo Vilana, care a deviat nefericit mingea in poarta la un sut al lui Mendes de la 16 metri.

In minutul 38, Davis a ratat un penalti, dictat de arbitrul Eric Braamhaar, dupa un hent in careu al lui Bruno Fernandes.

Cum s-au marcat golurile:

1-0: Mendes a sutat de la 16 metri, Vilana deviaza nefericit, iar mingea lobata il invinge pe Tudor.

1-1: Brandan a patruns pe partea stanga si a centrat in fata portii, de unde Bilasco a marcat de la doi metri.

1-2: Faza prelungita a ialomitenilor, centrare in careu a lui Apostol, iar Bruno Fernandes inscrie cu calcaiul de la cativa metri. La reluare se poate observa ca Lafferty a fost ultimul care a atins mingea inainte ca ea sa intre in poarta lui McGregor.

1-3: Tibi Balan a centrat dintr-o lovitura libera, iar McCulloch a deviat cu capul in propria poarta.

1-4: Brandan a sutat dintr-o lovitura indirecta, iar mingea a fost deviata de Naismith in propria poarta.

Echipe:

Glasgow Rangers:
1. McGregor - 16. Whittaker, 6. McCulloch, 3. Weir, 5. Papac - 8. Thomson - 14. Naismith, 7. Davis, 4. Mendes, 11. Rothen - 18. Miller. Antrenor: Walter Smith

Unirea Urziceni: 74. Tudor - 24. Maftei, 16. Nicu, 6. Galamaz, 22. Bruno Fernandes, 19. Brandan - 21. T. Balan, 18. Ricardo, 32. Apostol, 9. Varga - 7. Bilasco. Antrenor: Dan Petrescu


"Sunt multumit, o victorie mare, dar va fi o victorie minunata daca ne vom califica. Daca nu vom merge mai departe, va ramane doar un succes de palmares. Jucatorii mei nu au fost in forma maxima. Nu vreau sa fac pe antrenorul, dar acesta este adevarul. Cred ca puteam sa jucam mai bine. Le multumesc tuturor celor din conducere (patronului) pentru conditiile create. Sunt multi oameni din Marea Britanie care m-au felicitat. Primavara europeana este mai aproape, dar sa nu uitam ca mai avem trei meciuri. Mentalitatea trebuie sa fie: capul jos, la munca!"
- Dan Petrescu (tvr1)

"Nimeni nu ne dadea prea multe sanse inainte de inceputul meciului, dar ma bucur ca am reusit sa castigam. Este un rezultat care poate va fi unic pentru multi dintre noi. Dan Petrescu ne-a felicitat si ne-a spus mereu ca putem castiga. Vreau sa il felicit pe Tudor, el a reusit sa ne tina in meci. Vom incerca sa ajungem in primavara europeana" - Marius Bilasco (tvr1).

"A fost foarte greu, am intalnit o echipa cu mare traditie in fotbalul scotian. Am dat dovata de daruire. I-am spus arbitrului ca hentul a fost involuntar, dar pana la urma acest lucru nu a contat. Speram sa ramanem pe locul doi in grupa. Acum nu ne ramane decat se ne gandim la rezultatul urmator. Macar pentru o seara vom fi cunoscuti in fotbalul european" - Bruno Fernandes (tvr1).


sursa foto:Mediafax
AC Milan - AS Roma 2-1... Rezultate inregistrate marti in Liga Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x