Antena Căutare

Goga la Steaua de saptamana viitoare

Desi nimeni nu spera ca mutarea sa se mai realizeze, se pare ca Dorin Goga va ajunge in cele din urma la Steaua. Stirea a fost dezvaluita chiar de Gigi Becali, patronul echipei ros-albastre, la o emisiune de sport.

Jucatorul pare sa fi ajuns la un acord cu patronul stelist, desi precedentele negocieri nu s-au finalizat. Dupa cateva etape jucate in divizia secunda, Goga s-a convins ca viata nu e prea buna la matineu si se va intoarce in Liga 1. Va ajunge la Steaua liber de contract, dar Becali vrea sa-i dea bani si lui Marian Iancu.

"Mai iau un jucator, ca sa avem lotul complet. Va spun ca mai avem nevoie de un mijlocas ofensiv, foarte tehnic. O sa il iau pe Goga liber de contract. L-am sunat azi si i-am zis. Ba, tu vrei sa ajungi fotbalist odata. Mi-a spus: Gata nea Gigi, vin", a povestit Gigi Becali.

Aflat sub contract cu Poli Timisoara, Goga ar putea semna cu ros-albastrii chiar daca a expirat perioada de transferuri. El are un memoriu la LPF, prin care solicita sa devina liber de contract, iar daca acest lucru se va realiza, atunci are dreptul sa mearga la orice echipa chiar in actualul campionat. Gigi Becali a mai negociat in trecut cu Goga, insa acesta a solicitat sa aiba la Steaua acelasi salariu pe care l-ar incasa la Poli in sezonul 2012-2013, 350.000 de euro.

Iancu infirma

Patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a comentat posibilul transfer al lui Goga, spunand ca nu a apucat sa discute nimic cu Becali. Totusi, acesta crede ca tranzactia are sanse mici sa se realizeze, pentru ca jucatorul nu poate deveni liber de contract.

"N-am vorbit cu Gigi nimic in ultimul timp si daca a vorbit cu jucatorul, a facut-o fara sa stiu eu. Oricum, nu ma deranjeaza, o sa negociez cu el si o sa aflati scorul tranzactiei zilele viitoare. Noi am castigat litigiul cu Goga si e a facut recurs, n-are nici o sansa sa devina liber de contract: e cu salariile la zi si a mai si luat 100.000 de euro in avans", a spus Iancu la GSPTV.

sursa: gsp

foto: Intact Images

Bacila a fost operat cu succes... Mitea a marcat dupa 4 ani si a contribuit la calificarea Petrolului in Optimi. vezi rezultatele din Cupa Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x