Antena Căutare

Goian a ajuns din greseala la Rangers

Fundasul roman, Dorin Goian, a ajuns din intamplare in Scotia, Rangers fiind interesata de achizitionarea unui alt aparator din nationala Romaniei. Pentru ca nu a vrut sa plece de la echipa cu care se afla sub contract, colegul lui Goian i-a favorizat transferul la clubul din Glasgow.

Inainte ca Goian sa semneze cu Rangers, echipa l-a dorit pe Gabi Tamas, jucatorul lui West Bromwich Albion, dar fundasul nu a vrut sa plece din Premier League.

"Cei de la Rangers l-au vrut pe Tamas, dar contractul era asemanator cu cel de la West Bromwich. Asa ca i-am intrebat daca nu il vor pe colegul lui de la nationala, ca este la fel de bun. S-au uitat peste filmari si mi-au zis ca il vor pe Goian", a declarat agentul Florin Manea.

In varsta de 31 de ani, Goian a evoluat in 21 de partide pentru Rangers si a dat 1 gol.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Becali nu-l vrea pe Rui Duarte la Steaua... Prepelita vrea sa ajunga capitan la Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x