Antena Căutare

Gorjenii, reprimiti in campionat/ Dinamo - Pandurii va fi in direct la Antena 1, vineri, de la ora 20:30

Dupa o zi plina, in care Marin Condescu a luat in calcul inclusiv retrogradarea echipei sale si impartirea jucatorilor intre Universitatea Craiova si Steaua, situatia Pandurilor a fost in cele din urma clarificata. Gorjenii au ajuns la un acord cu Dinamo, iar partida dintre cele doua echipe, programata pentru vineri, se va disputa.

„Conducerea clubului Pandurii anunta ca a ajuns la un acord cu clubul Dinamo iar meciul cu Dinamo din etapa a 20-a se va disputa conform programului stabilit de LPF, vineri seara, cu incepere de la ora 20:30"


Marti noapte, Marin Condescu anuntase deja acordul cu Dinamo. „Ne-am inteles cu Dinamo, am platit datoria. Sunt banii nostri, nu am luat nimic de la Steaua, nici un jucator nu pleaca la Dinamo", a spus presedintele Pandurilor pentru gsp.ro.

Pandurii Targu Jiu nu a fost programata in etapa a 19-a din Liga I, din cauza unor datorii catre Dinamo si mai multi jucatori. In acest fel, gorjenii au pierdut la masa verde cu 0-3 partida cu liderul clasamentului, Otelul Galati. In cazul in care ar fi ajuns la o a doua neprogramare, Pandurii ar fi fost retrogradata.

Partida dintre Dinamo Bucuresti si Pandurii Tg Jiu contand pentru etapa a 20-a din LIga 1 va fi transmisa in direct la Antena 1, vineri 4 martie, de la ora 20:30.

Meciul lui Bute cu Magee va fi transmis de B1 TV... IFFHS: Steaua, cel mai bine clasata echipa din Liga 1/ Inter domina ierarhia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x