Antena Căutare

Hagi: "Pana nu termin ce am inceput la Constanta, nu ma gandesc la Steaua"

Gheorghe Hagi a vorbit despre posibilitatea de a reveni ca antrenor la Steaua, dar si despre finala Europa League de la anul, care se va disputa pe Arena Nationala.

"Eu muncesc la Constanta, sunt angrenat intr-un proiect foarte important la Viitorul. Pana nu termin ce am inceput acolo, nu se pune problema sa vin la Steaua. O sa repet in fiecare zi acest lucru. Pe urma, orice este posibil", a spus Hagi la o emisiune de televiziune.

"Orice roman isi dorea sa organizam si noi o finala europeana. Trebuie sa fim mandri si onorati ca UEFA ne-a ales pe noi sa gazduim ultimul act al Europa League. E greu sa prezici echipele care vor ajunge in finala, dar sunt vreo 12-13 echipe foarte bune, mai ales ca vin si din Champions League. Cele 20.000 de bilete pentru romani sunt putine, pentru ca suntem un popor care iubeste fotbalul si cred ca ar fi venit multa lume", a mai spus "Regele", care s-a referit si la meciul Dinamo - Steaua, din 5 decembrie:

"Nu exista favorita in derby. Poate gazdele au un mic avantaj datorat stadionului propriu, dar indiferent de situatia din clasament in momentul meciului, nu poti spune niciodata inaintea unei partide dintre Dinamo si Steaua cine are mai multe sanse"

Gheorghe Hagi a mai antrenat Steaua timp de 6 etape in 2007. Bilantul sau a fost: 3 victorii, 2 egaluri si o infrangere. De asemenea, acesta a calificat echipa in grupele Ligii Campionilor, unde a stat pe banca echipei doar in prima etapa, 1-2 la Praga, cu Slavia.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

FC Arges - UTA 0-0 \ Remiza pe frig... Catalin Munteanu: "Arbitrii gresesc mereu impotriva noastra"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x