Antena Căutare

HCM Constanta, prima victorie in Liga Campionilor printr-un gol in ultima secunda

Campioana Macedoniei a condus si cu 6 goluri diferenta in prima repriza, dar "marinarii" au intors senzational in repriza a doua. HCM Constanta a reusit in aceasta seara, la Buzau, prima victorie in editia actuala a Ligii Campionilor, 20-19 cu Metalurg Skopje.

Campioana Romaniei a reusit o repriza secunda senzationala, golul victoriei fiind marcat in ultima secunda de Alexandru Csepreghi. Metalurg a condus cu 12-6 in prima repriza si cu 12-9 la pauza, dar constantenii au avut o revenire extraordinara.

Apararea a dus greul in meciul de aseara, constantenii anihilandu-l pe principalul marcator de la Metalurg, Mojsovski, golgheterul Ligii Campionilor dupa primele cinci etape. Stanescu a avut si el cateva parade de efect care au dat incredere echipei.

Au marcat pentru HCM: Cseprgehi 4 goluri, Toma 4, Buricea 3, Ghionea 2, Sabou 2, Stavrositu 2, Irimescu 2, Stamate 1.

HCM ramane pe ultimul loc in clasament, cu doua puncte si mai are doar sanse matematice la calificare. Urmatorul meci pentru HCM Constanta va avea loc la Hamburg, liderul grupei C, pe 1 decembrie.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Gigi Becali e convins ca Mircea Lucescu a dorit sa antreneze Steaua... Neculaie acuza "furtul" din partea arbitrilor: "Sumudica trebuia sa scoata echipa de pe teren dupa penalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x