Antena Căutare

Helmuth Duckadam se simte bine dupa operatie. Campionul si-a aparat viata cu tencitate

Viata e cupa lui Duckadam. Campionul se simte atat de bine, incat vorbeste si zambeste. Si ne multumeste tuturor celor care l-am sprijinit. Iata primul interviu al campionului dupa operatia extrem de grea prin care a trecut cu brio!

Juliene, fiica cea mica a lui Duckadam, a aflat ca tata e bolnav, dar nu are voie inca sa-l viziteze. Dar asta nu conteaza. Helmuth stie ca este iubit si, la randul lui, ca iubeste. Chiar daca sanatatea i-a dat de furca in ultima perioada.

Fosta legenda a Stelei are inca dureri mari, insa bratul i-a fost salvat. Odata cu el, si viata. Acum, se simte mult mai bine. A intrat increzator in sala de operatie si a iesit cu zambetul pe buze. Ba, mai mult, a si glumit cu asistentele. Unei femei din spital i-a dat si un autograf. Pana la urma, nu des il vezi pe campion aparandu-si viata cu tenacitate.

Dupa doua zile de la operatie, steaua Stelei s-a destainuit. "Am o parere fantastica despre domnul doctor, pe care il cunosc de foarte mult timp".

Batai ca-n filme pe strazile Moscovei, inaintea meciului Torpedo - Dinamo! Douazeci de persoane au fost arestate... Cutremur in F1: Hamilton trece la Mercedes, Schumacher devine "onorific!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x