Antena Căutare

I-au furat ceasul de 300.000 de euro lui Nadal si i l-au dat inapoi!

Tenismanul iberic nu se afla la prima experienta de acest gen, in septembrie 2010 un exemplar de exceptie fiindu-i "speriat" chiar din vestiarul unui turneu important

Rafa Nadal nu a apucat sa se bucure prea mult de cel de-al saptelea succes de la Roland Garros. Ajuns in camera de hotel a constatat ca ceasul sau, estimat la 300.000 de euro, facuse aripi.

E vorba de un Richard Mille 027 Tourbillon, editie limitata in 100 de exemplare, cu o greutate de 20 de grame (cu tot cu curea), fabricat cu aliaje din titan si litiu, din care sunt confectionate navele spatiale.

Dupa ce a depus plangere la conducerea hotelului, dar si la Politie, Rafa a a vut o surpriza miercuri dimineata: un angajat a recunoscut ca s-a "lipit" de ceasul ibericului si i l-a inapoiat. Se pare insa ca el fusese deja prins pe baza cartelei magnetice folosite la deschiderea usii dar, pentru a nu face de ras hotelul, s-a precizat ca s-a predat singur.

Nadal a mai trait o experienta similara in 2010 cand a ramas fara un ceas asemanator, chiar in vestiarul Masters 1000 din Toronto.

Hard-enduro: Romaniacii isi tureaza motoarele... Nepoata reginei Elisabeta a II-a va concura la olimpiada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x