Antena Căutare

În Serie B, România mai are un reprezentant! Andrei Mărginean a semnat cu Ternana. Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

România mai are un reprezentant în Serie B! Andrei Mărginean a semnat cu Ternana, formaţie din al doilea eşalon al fotbalului italian. Noul sezon din Serie B poate fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY.

Andrei Mărginean, în România U21 - Finlanda U21
În Serie B, România mai are un reprezentant! Andrei Mărginean a semnat cu Ternana. | Profimediaimages.ro

În vârstă de 22 de ani, mijlocaşul central care aparţine de Sassuolo va evolua sub formă de împrumut la Ternana în acest sezon. Serie B se va vedea exclusiv în AntenaPLAY.

România mai are un reprezentant în Serie B! Andrei Mărginean a semnat cu Ternana

Fostul internaţional român de tineret aparţine de Sassuolo încă din 2018, atunci când a plecat din România de la CS Zlatna.

Mărginean mai are contract cu formaţia din Serie A până în iunie 2024, iar viitorul său poate depinde foarte mult de evoluţiile pe care le va avea în acest sezon la Ternana.

Anunţul a fost făcut de Cătălin Sărmăşan, agentul lui Andrei Mărginean: „Fotbalul romanesc are incepand de azi inca un reprezentant in Serie B Italia. Andrei Marginean a semnat un contract cu Ternana Calcio si vine sub forma de imprumut de la Sassuolo pentru actuala stagiune. Felicitari Andrei, meriti din plin acest pas important!”, a scris Cătălin Sărmăşan, pe contul său de Facebook.

Citește și: Liga Portugal e live în AntenaPLAY! Vezi meciurile etapei și evoluțiile românului Alexandru Dobre

În ultimii ani, Mărginean a fost împrumutat de Sassuolo la echipe precum Messina şi Novara. Sezonul trecut, la Novara, el a evoluat în 30 de meciuri în Serie C şi a marct 4 goluri.

Cotat la 225.000 de euro, Mărginean are 4 meciuri disputate la naţionala U20 a României şi alte 2 meciuri la România U21. Sezonul 2023/24 din Serie B se va vedea exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma

Giovanni Becali a pus capăt zvonurilor legate de o posibilă plecare a celor doi români de la Parma. În privința lui Dennis Man, impresarul a declarat că mai are doi ani de contract cu gruparea din Serie B.

De cealaltă parte, despre Valentin Mihăilă, Giovanni Becali a mărturisit că acesta trebuie să se recupereze după perioada de inactivitate. Impresarul speră ca cei doi internaționali români să facă un sezon bun la Parma.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și: În AntenaPLAY, Super – gala Glory 87 LIVE VIDEO, sâmbătă, 19 august, de la 21:00. Debut pentru Cristian Ristea

Gigi Becali și-a cumpărat 30 de hectare tocmai pe meleaguri africane. Ce plănuiește afaceristul: „Nici televizor, nici n... Simona Halep a căzut fulgerător în clasament, după suspendare. Cel loc ocupă acum fosta sportivă locul 1 mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x