Antena Căutare

Liga Portugal e live în AntenaPLAY! Vezi meciurile etapei și evoluțiile românului Alexandru Dobre

Liga Portugal e live în AntenaPLAY. Meciurile din campionatul Portugaliei pot fi urmărite în direct, începând chiar de vineri (11 august). Ai sport în AntenaPLAY, acolo unde îl vei vedea etapă de etapă pe Alexandru Dobre, singurul român din prima ligă portugheză.

Angel Di Maria sărbătorește marcarea unui gol
Liga Portugal e live în AntenaPLAY. | Profimediaimages.ro

Spectacolul din Liga Portugal poate fi ”tradus” și prin media celor 2.5 goluri marcate pe meci, în ultimele trei sezoane. Mai mult, doar în ultimul an au fost prezenți pe stadioane 3.3 milioane de fani.

Vezi AICI meciurile din Liga Portugal!

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro, notează as.ro.

Citește și: În AntenaPLAY, Super – gala Glory 87 LIVE VIDEO, sâmbătă, 19 august, de la 21:00. Debut pentru Cristian Ristea

Alex Dobre, la Famalicao

Alex Dobre e singurul român din Liga Portugal. După ce a fost împrumutat anul trecut de la Dijon, internaționalul nostru a semnat un contract pe 2 ani cu Famalicao.

”Sunt foarte fericit că pot continua la Famalicao. Am fost foarte bine primit și va fi o plăcere să continui să lucrez la acest club. Au fost șase luni incredibile din punct de vedere individual și colectiv.

Sezonul acesta vrem să jucăm mai bine și sper să ajut cu goluri și pase decisive pentru încă un sezon bun. Este foarte important să mă întorc la muncă. Primele șase luni au fost de adaptare. Acum, intenționez să joc și mai bine pentru a aduce multă bucurie suporterilor care ne-au susținut mereu”, a declarat jucătorul cotat la 1.5 milioane de euro, pentru fcfamalicao.pt.

Angel Di Maria și Pepe, vedete în Liga Portugal

Portarul lui Porto, Diego Costa, și fundașul Benficăi, Antonio Silva, sunt cei mai bine cotați jucători din Portugalia (45 de milioane de euro). Cei mai titrați fotbaliști sunt însă Angel Di Maria și Pepe.

Argentinianul a revenit la Benfica în această vară, din postura de campion mondial alături de Lionel Messi. El a câștigat 30 de trofee în carieră. Marea lovitură a dat-o cu Real Madrid, când a câştigat Liga Campionilor (2014) şi titlul în La Liga (2012). Starul argentinian a câştigat cinci titluri în Ligue 1 cu PSG (2016, 2018, 2019, 2020, 2022), cinci Cupe ale Franţei (2016, 2017, 2018, 2020, 2021) şi patru Cupe ale Ligii (2016, 2017, 2018, 2020).

De cealaltă parte, Pepe a ajuns la 40 de ani, dar încă joacă la un nivel înalt. Campion European alături de Cristiano Ronaldo, în 2016, Pepe se poate lăuda cu alte 26 de trofee, între care trei Ligi ale Campionilor cu Real Madrid.

Ai sport în AntenaPLAY

Cătălin Chirilă este una dintre vedetele sportului, în august, atunci când ai sport în AntenaPLAY. Pe lângă Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în AntenaPLAY revine şi Serie B, dar poţi vedea şi trei super-gale de fight.

Chirilă este favorit la câştigarea medaliei de aur la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe (la 1.000 m), ce se vor desfăşura în perioada 23-27 august, în Germania, la Duisburg.

Serie B revine cu noul sezon, care va debuta pe 19 august. Primele trei etape din Serie B vor avea loc în luna august, pe 19, 26 şi 29, şi cele mai importante meciuri vor fi live în AntenaPLAY.

Românul Ristea luptă în Glory 87, pe 19 august. Combate Global 14 (20 august) și Combate Global (27 august) sunt celelalte gale ale lunii august.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Gestul aparent inofensiv pentru care Cristiano Ronaldo riscă să fie arestat în Arabia Saudită. Ce regulă importantă a în... Gigi Becali și-a cumpărat 30 de hectare tocmai pe meleaguri africane. Ce plănuiește afaceristul: „Nici televizor, nici n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x