Antena Căutare

În AntenaPLAY, Super – gala Glory 87 LIVE VIDEO, sâmbătă, 19 august, de la 21:00. Debut pentru Cristian Ristea

Super – gala Glory 87 va fi LIVE VIDEO, sâmbătă, 19 august, de la ora 21:00, în AntenaPLAY. În această gală îşi va face debutul în cea mai tare promoţie de kickboxing românul Cristian Ristea.

În AntenaPLAY, Super – gala Glory 87 LIVE VIDEO, sâmbătă, 19 august, de la 21:00. Debut pentru Cristian Ristea Galerie
În AntenaPLAY, Super – gala Glory 87 LIVE VIDEO, sâmbătă, 19 august, de la 21:00. | Antena 1

Se anunţă spectacol toral în gala Glory 87, care va fi exclusiv în AntenaPLAY. Marocanul Tyjani Beztati va lupta pentru centură, în cel mai tare duel al galei, cu japonezul Kaito Ono.

VEZI LIVE VIDEO GLORY 87 ÎN ANTENAPLAY

Super – gala Glory 87 LIVE VIDEO, sâmbătă, de la 21:00, în AntenaPLAY

De asemenea, românul Cristian Ristea îşi va face debutul în Glory împotriva sârbului Nikola Filipovic. Acesta are o singură luptă în Glory, pe care a câştigat-o. Filipovic este un colos de 1,92 centimetri şi cântăreşte 112 kg.

Deşi va debuta în Glory, Ristea are experiență foarte mare în kickboxing. Sportivul din București are 44 de victorii, din care 10 prin KO, și 21 de înfrângeri. Ristea are o serie de 3 victorii în ultimele 3 meciuri.

Citește și: Andrei Anghel, locul 10 în semifinalele CM de la Fukuoka, la proba 50 de m spate. Ce timp a scos românul VIDEO

Fight Card-ul galei Glory 87

Învingătorul semifinalei 1 vs. Învingătorul semifinalei 2

Semifinală 1: Uku Jürjendal (Estonia) vs. Martin Terpstra (Olanda)

Semifinală 2: Bahram Rajabzadeh (Azerbaidjan) vs. Mohamed Amine (Maroc)

Tyjani Beztati (Maroc) vs. Kaito Ono (Japonia)

Murthel Groenhart (Suriname) vs. Cihad Akipa (Germania)

Michael Boapeah (Ghana) vs. Sergej Braun (Germania)

Jan Kaffa (Olanda) vs. Mohamed El Hammouti (Maroc)

Imad Hadar (Maroc) vs. Maksymilian Bratkowicz (Polonia)

Nikola Filipovic (Serbia) vs. Cristian Ristea (România)

Numărul sportivilor români din circuitul Glory este în continuă creștere. Anul acesta au debutat Sorin Caliniuc, Ștefan Orza și Eduard Gafencu. Din păcate, toți trei au fost învinși, ultimii doi chiar prin KO.

Nici veteranul circuitului, Benny Adegbuyi, nu are o serie foarte bună în ultima perioadă. Ultima victorie a acestuia este în urmă cu aproape 3 ani, când l-a făcut KO pe Badr Hari.

Citește și: Prima reacție a lui David Popovici după ce s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka. Ce a transmis

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și: David Popovici a întrerupt un meci de fotbal în vacanța petrecută acasă la iubita lui. Gestul sportivului pentru portar | Exclusiv

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x