Antena Căutare

Ion Craciunescu: "Vrem sa schimbam lista FIFA, nu ne venea sa credem ce am gasit acolo!"

Noul presedintele CCA, Ion Craciunescu, a spus astazi, intr-o conferinta de presa ca va solicita FIFA modificarea listei celor care pot conduce meciuri internationale.

"Avem niste probleme cu ierarhiile valorice, in special lista FIFA. Ne interesam daca se mai poate face ceva pe acest palier. De aceea am decis sa facem un singur lot la primele doua ligi. Probabil, ca din anul competitional urmator vom incepere iar cu trei divizii. Avem o problema cu lista FIFA. Am privit-o si nu ne venea sa credem. Arbitrii au venit si s-au plins ca au fost scosi intentionat de pe lista. Daca FIFA ne va permite, cu siguranta se va schimba lista, urmand sa contactam persoana de la FIFA care se ocupa de asta. Ni s-ar parea normal ca lista sa poata fi modificata pana la sfarsitul anului", a spus Craciunescu.

Intrebat ce se va intampla cu fiul sau, arbitrul Theodor Craciunescu, in cazul in care va gresi, Craciunescu a raspuns: "Nu v-am auzit intrebind de ceilalti arbitri care au fost ajutati sa se ridice de catre cei care la rindul lor au fost purtati pe aripi. Teo nu va fi ajutat, e un arbitru ca oricare altul. Daca arbitreaza bine, va urca, daca nu, la revedere. Nepotismul si-a pus o amprenta importanta asupra arbitrajului romanesc".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Danciulescu a fost ignorat de selectioneri. Vezi alti golgheteri ce au patit la fel... Becali trebuie sa plateasca 400.000 de euro: Steaua a pierdut procesul cu Armata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x