Antena Căutare

Jean Michel Aulas, suspendat pentru ca a criticat arbitrii

Presedintele lyonez s-a dezlnatuit la adresa arbitrului Fredy Foutrel dupa egalul cu PSG si a fost suspendat o luna de Liga Profesionista Franceza.

La Lyon nimic nu mai merge. Dupa ce au fost eliminati de APOEL Nicosia in optimile Ligii Campionilor, francezilor le-a fost suspendat si presedintele.

Este vorba de Jean Michel Aulas, creatorul supercampioanei Frantei, cel care a promovat echipa in Ligue 1 la finalul anilor 80 si in care investeste constant de atunci.

Aulas a criticat arbitrajul lui Fredy Fautrel dupa ce PSG a egalat la 4 pe Gerland in ultimele secunde ale intalnirii. Comisia de Disciplina a Ligii a dictat o luna de suspendare pentru oficialul francez, sustinand ca acesta a facut afirmatii jignitoare la adresa centralului.

Oare domnii Porumboiu, Becali sau Borcea se simt amenintati?

Foto: leprogres.fr

National Arena se inchide... Patru romance din cinci, in turul secund la Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x