Antena Căutare

Jenson Button a scapat nevatamat dintr-o tentativa de jaf inaintea MP al Braziliei

Campionul mondial en-titre la Formula 1, britanicul Jenson Button, a scapat nevatamat, simbata seara, la Sao Paulo, dintr-o tentativa de jaf, hotii incercind sa fure masina in care se afla pilotul, a anuntat, duminica, publicatia Mail on Sunday.

"Reveneam de pe circuit si treceam foarte usor pe un drum foarte aglomerat cind s-a produs incidentul", a declarat Jenson Button.

"Dintr-o data am vazut un om inarmat. Soferul nostru a apasat acceleratia. Atunci am vazut sase oameni cu arme automate. Soferul nostru a fost fabulos, mai ales ca a fost inspaimantator", a declarat Button, afirmind ca nu stie daca agresorii "stiau pe cine ataca".

Button a fost dus apoi de la circuitul de la Interlagos, la incheierea calificarilor, intr-un Mercedes blindat condus de un sofer de politie.

Echipa sa, McLaren, a confirmat incidentul: "Simbata seara, pe drumul de intoarcere de la Interlagos spre Sao Paulo, persoane inarmate au incercat sa se apropie de masina care il transporta pe Jenson Button.

Nici Jenson si nici ceilalti ocupanti ai autovehicului nu au fost raniti. Celelelate persoane din masina erau John Button (tatal pilotului), Mike Collier (kinetoterapeutul) si Richard Goddard (managerul)", se arata in comunicatul echipei.

VIDEO! Vladimir Putin, pilot de Formula 1... F1: Button a scapat teafar dintr-o tentativa de jaf armat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x