Căutare Live

Josep Guardiola, noul antrenor al lui Arsenal?

Catalanul ar urma sa-i succeada lui Arsene Wenger la carma tunarilor, francezul aflandu-se la cel mai prost sezon din cei 16 ani petrecuti pe Highbury si Emirates.

Infrangerea cu 4-0 de la Milano din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor si eliminarea din Cupa Angliei in fata lui Sunderland par sa-i fost fatale lui Arsene Wenger.

Conducerea tunarilor se gandeste la o modalitate de indepartare a francezului de pe banca tehnica a lui Arsenal si se pare ca a gasit-o: ii va propune lui Wenger o functie in consiliul de administratie al clubului.

Locul sau pe banca tehnica a gruparii londoneze ar urma sa fie luat de Josep Guardiola, antrenor ce nu si-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Catalanul ar fi pe placul actionarilor deoarece se bazeaza pe jucatori din propria pepiniera si nu face transferuri decat daca are nevoie de respectivii fotbalisti.

Foto: Hepta

Adrian Mutu are un nou antrenor... Thiery Henry isi face acvariu de 12 metri...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri