Antena Căutare

Juventus ajută fotbalul din România! Luigino Pellegrini, fostul impresar al ”Balonului de Aur” Roberto Baggio, vorbește despre tabăra de fotbal a torinezilor

Campioana ultimelor șapte sezoane din Serie A, Juventus Torino, pune umărul la dezvoltarea fotbalului românesc la nivel de copii. Timp de două săptămâni, trei antrenori italieni sub comanda directorului tehnic al Școlii de Fotbal Juventus Torino le vor destăinui mai multor copii din România secretul de a ajunge mare fotbaliști.

Luigino Pellegrini, fostul impresar al ”Balonului de Aur” din 1993, celebrul Roberto Baggio, a vorbit la ”Neatza cu Răzvan și Dani” despre desfășurarea evenimentelor din cadrul ”Taberei Juventus Torino”.

”Cum se antrenează Juventus în Italia, așa se antrenează și aici”

”E prima dată când vine Juventus Torino în România la acest nivel. E o premieră. Un ”know-how” diferit. Copiii vor învăța ceva nou. Head-coach-ul lui Juve spunea că așa cum se antrenează Juventus în Italia, așa se antrenează și aici elevii. Copiii pot învăța ceva nou și vor acumula un bagaj în plus de cunoștiințe.

Trei antrenori italieni și patru antrenori români vor lucra zilnic cu cei 90 de copi până vineri seara”, a spus Pellegrini

Luigino Pellegrini a vorbit și despre finala Cupei Mondiale. Deși a susținut Croația în finală, acesta spune că Franța a meritat să triumfe la Moscova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un alt jucător impresariat în cariera sa de Pellegrini a fost și Claudiu Niculescu. Fostul antrenor al celor de la FC Voluntari a vorbit la ”Neatza cu Răzvan și Dani” despre noul Juventus cu Cristiano Ronaldo în lot.

”Aș vrea să îi văd pe Juventus câștigând UEFA Champions League. Nu doar pentru că a venit Ronaldo. Să nu uităm că Juve a jucat o semifinală UCL și două finale în ultimii 3-4 ani. Au forța să ajungă din nou acolo. Sper să reușească să câștige.” a spus ”Clau-gol”

Revista presei sportive, 16.07.2018: Franța câștigă ”Mondialul VAR-ului”; Cât costă poziția lui Dică la FCSB; CFR Cluj, ... Biletul Zilei 16.07.2018! Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile sigure de luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x