Antena Căutare

Juventus București - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE

Juventus București - FC Voluntari LIVE VIDEO. Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari va găzdui un meci în care toată lumea mizează pe oaspeți. FC Voluntari, gazda practică a acestui stadion, primește vizita lui Juventus, gazda teoretică din această etapă, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Juventus - FC Voluntari este live video online, sâmbătă, de la ora 21:30.

Juventus București - FC Voluntari LIVE VIDEO. Pentru acest meci, echipa lui Adi Mutu are de îndeplinit o misiune simplă: să nu piardă! Chiar dacă Poli ar învinge pe terenul celor de la Concordia, posibila egalitate de puncte din clasament ar salva Voluntariului, echipă care profită de faptul că bănățenii au intrat în playout cu număr impar de puncte.

Juventus București - FC Voluntari LIVE VIDEO. În acest meci, Voluntari este considerată echipă oaspete, Juventus evoluând pe acest stadion în toate meciurile din playout. Interesant este faptul că, în tur, Juventus a câștigat meciul din deplasare, scor 1-0, provocându-i lui Adrian Mutu primul eșec din cariera de antrenor.

Juventus București - FC Voluntari LIVE VIDEO. Succesul cu 1-0 al Juventusului din turul playout-ului cu Voluntari a fost ultimul rezultat pozitiv al echipei lui Marius Baciu din ultimele 10 meciuri oficiale. În rest, Juve a pierdut tot: 9 eșecuri, 22 de goluri primite și 3 marcate.

Juventus București - FC Voluntari LIVE VIDEO. Cota pentru ca Adi Mutu să nu se facă de râs în ultima etapă e una minusculă: 1,22. Juventus are 11 și remiza primește 5,75. În aceste condiții, am decis să propunem un pont ceva mai generos la acest meci: peste 2,5 goluri - cotă 1,95!

Costel Gâlcă, omul care a scris istorie la Steaua, pe banca unei forțe din Liga 1 ? Mutarea pusă la cale de cea mai bună... ULTIMA ORĂ! A fost anunțat stadionul derby-ului Steaua - Rapid, meci decisiv din playoff-ul Ligii a 4-a. Se anunță o atm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x