Antena Căutare

Laurențiu Reghecampf nu va mai antrena Universitatea Craiova. Câți bani a primit după despărțirea de echipă

Laurențiu Reghecampf și-a încheiat colaborarea cu Universitatea Craiova. Antrenorul de fotbal le-a mulțumit celor care i-au fost alături în această expreiență și a declarat că el și patronul clubului au ajuns la o înețelegere în privința pretențiilor legate de banii primiți la încetarea colaborării.

Laurențiu Reghecampf, pe teren Galerie
Laurențiu Reghecampf și-a anunțat încetarea colaborăii cu CS Universitatea Craiova | Hepta

După ce Universitatea Craiova a obținut locul 3 la Campionantul României din Liga 1, echipa își va shimba antrenorul. Duminică seara, pe 12 iunie, Laurențiu Reghcemapf a anunțat că zvonurile potrivit cărora nu va mai antrena echipa de olteni sunt adevărate.

„Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a declarat Laurențiu Reghcemapf, potrivit DigiSport.

Câți bani primește Laurențiu Reghecampf, după despărțirea de Universitatea Craiova

Publicațiile sportive au scris că Laurențiu Reghecampf va primi suma de 180 de mii de euro, din partea reprezentanților echipei, după încetarea colaborării.

Citește și: Când se vor căsători Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și ce este important pentru ei în momentul acesta

Laurențiu Reghecampf a declarat că el și patronul echipei au ajuns la un acord privind suma pe care o va încasa antrenorul după despărțirea de echipă.

„Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză. Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK”, a spus antrenorul.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție ironică după ce a văzut tortul lui Laurențiu Reghecampf pentru Corina Caciuc. „Evoluția lui Reghiță”

Potrivit Prosport, clauza de reziliere a contractului ar fi fost de 300.000 de euro, însă patronul clubului și Reghecampf au ajuns la o înțelegere după mai multe zile de negocieri.

Totodată, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre motivul despărțirii de echipa din Oltenia. Antrenorul a precizat că nu a fost vorba despre o divergență cu cei care coduc clubul sportiv, însă a recunoscut că ideile diferite au fost cauza rezilierii contractului.

„Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova.

Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite”, a mai spus antrenorul.

Antrenorul ar putea să-și găsească rapid o nouă colaborare, în contextul în care este deja dorit de o echipă din Arabia Saudită.

Schimbările pe plan profesional apar în viața anrenourului în vârstă de 46 de ani, la scurt timp după ce a avut parte de schimbări și pe plan personal. De curând i s-a născut al treilea băiat, care a primit numele de Liam.

În prezent, Laurenșiu Reghecampf se află în proces de divorț cu Anamaria Prodan și trăiește o poveste de dragoste cu Corina Caciuc, mama mezinului său.

Antena 1, lider detaşat de audienţă cu difuzarea meciului România -Finlanda... Imagini spectaculoase de la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Cine i-a fost alături „Briliantului” și ce a mărturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x