Antena Căutare

Liga 2/ Farul, neprogramata din cauza datoriilor

Farul nu va disputa partida din etapa a 31-a a ligii secunde impotriva celor de la CSM Rimnicu Sarat din cauza datoriilor neplatite catre jucatori. Meciul nu a fost programat de FRF si va fi castigat de rimniceni cu 3-0 la ”masa verde”.

Iata situatia de la Farul, asa cum se prezenta inaintea anuntarii acestei decizii:




"Am ajuns la un acord si urmeaza sa-mi fie virati in cont 3.000 de euro. Nu-mi doresc ca Farul sa nu fie programata si sa se ajunga la desfiintarea echipei. Exista promisiunea ca, pana la sfarsitul sezonului, imi voi primi toti banii" "Am acceptat o reesalonare pentru ca Farul sa fie programata. Conform intelegerii, trebuie sa-mi fie virata in cont o prima transa de 2.000 de euro"

"Nu am primit nimic din partea federatiei, astfel ca programarea partidei ramane in vigoare. Ar mai putea interveni vreo schimbare vineri dimineata, dar este putin probabil" "Cred ca vom juca"

"Nu-mi doresc sa se ajunga la neprogramare, dar vreau sa mi se plateasca toti banii, 9.200 de euro. Nu am cerut nimic in plus, doar ceea ce mi se cuvine. Cand mi-am solicitat drepturile, mi s-a spus sa-mi depun memoriul si, daca voi castiga, mi se vor achita restantele. Astept sa-mi iau banii"

Ligab.gsp.ro
Lotul Penescu a fost trimis in judecata... Ladislau Boloni, antrenor la FC Porto?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x