Antena Căutare

Lille eliminata din Cupa Frantei, Lyon trece de Bordeaux

Campioana en titre a pierdut in optimile Cupei la vecina din Sud-Est si a fost eliminata. In aceeasi faza a competitiei, Lyonul a trecut de Bordeaux si Montpellier de Chateauroux.

Pe Stade Gerland, s-au intalnit in optimile Cupei Frantei campioanele din 2008 si 2009, Lyon si Bordeaux.

Girondinii au deschis scorul la jumatatea primei reprize prin brazilianul Jussie, insa gazdele au revenit prin revelatia acestui inceput de sezon, Alexandre Lacazette. Egalitatea s-a pastrat pana in minutul 90, asa ca s-a ajuns la prelungiri.

Bordeaux spera ca va duce meciul pana la loviturile de departajare, acolo unde expertul Carrasso obtinuse doua calificari. Din pacate, pentru ei, Gomis si Briand au facut 3-1 in cele doua reprize de 15 minute si Lyon a ajuns in sferturi.

Tot acolo s-a calificat, surprinzator, si Valenciennes, cea care a trecut de campioana en titre Lille. Dossevi si Aboubakar au punctat pentru outsideri, in timp ce noua achizitie Nolan Roux a reusit golul de onoare pentru fosta adversara a lui Inter din toamna in Liga Campionilor.

Si echipa de pe locul al doilea din Ligue 1 merge in sferturi. Montpellier s-a deplasat la Chateauroux si a invins cu 2-0 prin reusita golgheterului Giroud si cea a lui Belhanda, recent intors de la Cupa Africii pe Natiuni

Foto: Intact Images / EPA

Coasta de Fildes e in finala Cupei Africii pe Natiuni... Capello a demisionat de la nationala Angliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x