Antena Căutare

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe și Neymar, imagini emoționante cu regretatul Pelé. Ce au publicat fotbaliștii

La scurt timp după anunțul trist al morții legendarului Pele, mari fotbaliști precum Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au publicat mai multe imagini emoționante cu regretatul brazilian.

Marii fotbaliști din întreaga lume au transmis mesaje emoționante după moartea legendarului Pele

gettyimages.com

Lionel Messi, senzația momentului în lumea fotbalului, după performanța deosebită la Campionatul Mondial 2022 din Qatar, unde Argentina a obținut trofeul, a publicat o serie de imagini emoționante cu regretatul Pele.

Reacții după moartea lui Pele. Ce au publicat fotbaliștii

Messi a postat pe Instagram mesajul „Odignește-te în pace”, alături de fotografii în care a fost surprins luându-se în brațe cu regretatul fotbalist brazilian.

Citește și: Ce avere a lăsat în urmă Pelé. A fost unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume

De asemenea, Cristiano Ronaldo a publicat o fotografie în care apare alături de legendarul Pelé.

„Sincere condoleanțe întregii Brazilii și, în special, familiei lui Edson Arantes do Nascimento. Un simplu "la revedere" de la eternul rege Pelé nu va fi niciodată suficient pentru a exprima durerea pe care întreaga lume a fotbalului o îmbrățișează în prezent. O sursă de inspirație pentru atâtea milioane de oameni, o referință ieri, azi și întotdeauna. Dragostea pe care mi-ai arătat-o mereu a fost reciprocă în fiecare moment pe care l-am împărtășit, chiar și de la distanță. Nu va fi uitat niciodată, iar amintirea lui va trăi veșnic în fiecare dintre noi, iubitorii fotbalului. Odihnească-se în pace Regele Pelé”, a transmis Cristiano Ronaldo.

Citește și: Cine este, de fapt, femeia care l-a îmbrățișat pe Messi după ce a făcut istorie la Cupa Mondială. S-a crezut că ar fi fost mama sa

Francezul Mbappe a publicat și el un mesaj emoționant despre Pele, alături de o fotografie cu el și legedarul brazilian.

”Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moștenirea sa nu va fi niciodată uitată. Rege, odihnește-te în pace”, a scris Kylian Mbappe.

Citește și: Gestul făcut de Antonela, soția lui Messi, în timp ce Georgina îi oferea lui Ronaldo un cadou de aproape 350.000 de euro

Neymar s-a numărat printre cei care au transmis un mesaj de condoleanțe.

”Înainte de Pele, ’10’ era doar un număr. Am citit fraza asta undeva, la un moment dat în viață, dar această propoziție frumoasă este incompletă. Aș spune că înainte de Pele, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment. Le-a dat voce tuturor, a oferit vizibilitate Braziliei. Fotbalul și Brazilia s-au ridicat datorită Regelui. El a plecat, dar magia lui rămâne. Pele este pentru totdeauna”, a transmis Neymar.

De asemnea, pe contul de Instagram al lui Gheorghe Hagi a fost publicată o fotografie cu portretul lui Pele.

Pe 29 decembrie 2022, anunţul morții lui Pele a fost făcut de fiica brazilianului, Kely Nascimento, pe Instagram.

“Tot ce suntem suntem datorită ţie. Te iubim infinit. Odihneşte-te în pace”, a scris fiica lui Pele. Ea a postat şi o fotografie cu mâinile lui Pele şi ale copiilor şi nepoţilor, unite.

Pe 3 decembrie 2022, publicația Folha de Sao Paulo a anunţat că Pele nu mai răspunde la tratamentul de chimioterapie la care a fost supus din septembrie anul trecut pentru a-şi trata cancerul intestinal.

Ce avere a lăsat în urmă Pelé. A fost unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x