Antena Căutare

Lucian Bute: Am nevoie ca toata Romania sa fie alaturi de mine pentru a ramane campion mondial

Lucian Bute a intervenit in direct la Radio GSP, timp de zece minute, unde a vorbit in exclusivitate despre meciul in care isi va apara centura de campion mondial IBF in fata francezului Jean Paul Mendy. Din Canada, acolo unde se pregateste pentru aceasta intalnire, Bute a transmis un mesaj tuturor romanilor pe care-i asteapta in numar cit mai mare la Romexpo la meciul de pe 9 iulie.

"Abia am terminat primul antrenament al zilei, ma antrenez de la ora 6 pina la ora 9, apoi de la ora 15 la ora 17. Am doua antrenamente pe zi. Am multe antrenamente pe saptamina, doar duminica am zi libera, atunci cind incerc sa ma odihnesc.

Eu ma bucur din tot sufletul si sant onorat sa boxex in Romania, este visul meu. Mi-am dorit enorm inca din 2007 sa-mi apar aceasta centura in fata romanilor. Ma simt foarte bine, va fi o presiune suplimentara pe umerii mei, sper sa fiu in cea mai buna forma la ora meciului. Eu sint profesionist, stiu ce am de facut, iar cind stiu ca sint pregatit, nu are de ce sa-mi fie teama", a precizat Bute.

Tot articolul, in Gazeta Sporturilor


Raliul Argesului, anulat din cauza traseului neasfaltat!... Piturca, prezentat oficial: "A fost mai curajos decat Hagi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x