Antena Căutare

Lui Marius Avram i s-a retras delegarea la Pandurii Astra

Marius Avram, fiul sefului CCA, spune ca e devastat de faptul ca tatal sau a fost retinut de DNA si ca nu mai are nici o veste de la el de mai bine de 4 ore.

"Am vorbit inainte sa plece de la sediul CCA. Mi-a zis doar ca se duce la DNA sa dea niste declaratii. Era foarte relaxat, stiu ca a mai fost la DNA si cu alte ocazii, dar atunci a dat informatii, prompt, si a plecat repede. Acum ma tot uit la TV si pe internet sa aflu ce se petrece cu el, pentru ca n-am mai avut cum sa luam legatura. Cred ca i-au luat telefonul. Cel mai rau e ca nu stim nimic, se poate intampla orice. Cunosc faptul ca in fotbalul romanesc sunt multe reclamatii. Sa dea Dumnezeu sa nu se intample nimic cu tata!", a zis Marius Avram pentru gsp.ro.

"Stiu ca tata e puternic. Dar eu sunt in stare de soc! Luni trebuia sa arbitrez Pandurii - Astra, insa cred ca voi fi schimbat, nu sunt capabil sa conduc vreun meci acum!", a mai adaugat el. Avram jr. a fost deja inlocuit de la partida respectiva, pe site-ul CCA fiind trecut numele lui Dragos Istrate.

Vasile Avram a fost retinut azi dimineata de procurorii DNA. A fost luat de acasa, la ora 6:00, a mers cu ei la birourile CCA pentru ridicarea unor probe, iar dupa pranz a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Jackie Ionescu: "Steaua - Dinamo nu e derby, e un meci intre echipe departamentale"... Argesul invinge cu 2 oameni mai putini, Delta Tulcea, lider in Est. Vezi toate rezultatele din Liga a doua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x