Antena Căutare

Luis Suarez, suspendat 8 etape si amendat cu 40.000 de lire sterline pentru remarci rasiste

Uruguayanul Luis Suarez, atacantul lui FC Liverpool, a fost suspendat de federatia engleza pentru 8 meciuri si amendat cu 40.000 de lire sterline, fiind gasit vinovat de remarci rasiste la adresa francezului Patrice Evra.


La finalul intalnirii, Evra s-a plans arbitrului Andre Marriner despre cuvintele pe care Suarez i le-a adresat, centralul notand acest lucru in raportul de joc . Mai mult decat atat, fundasul „diavolilor" a declarat pentru televiziunea franceza Canal Plus: „Exista camere care arata ca Suarez mi-a spus un anumit cuvant de cel putin zece ori".

Jucatorul de 24 de ani, care a negat acuzatiile, are la dispozitie 14 zile pentru a ataca decizia.

Luis Suarez risca sa primeasca si o alta suspendare, federatia engleza anchetand un incident petrecut in timpul partidei Fulham - Liverpool 1-0, cand fotbalistul sud-american ar fi facut gesturi obscene catre fanii londonezilor.

Imediat dupa anuntul FA, Liverpool a postat pe site-ul sau oficial un comunicat in care conducerea „cormoranilor" se arata surprinsa si dezamagita de decizia luata si considera ca este inacceptabil ca Luis Suarez sa fie suspendat doar pe baza declaratiilor lui Evra.

„Impresia noastra este ca FA era hotarata sa ia o astfel de decizie inca inainte de a discuta cu jucatorul, la inceputul lunii noiembrie", se mai arata in comunicatul lui Liverpool.

Deocamdata, singura reactie a lui Suarez a venit prin intermediul contului sau de Twitter, unde uruguayanul a scris: „Este o zi dificila si dureroasa pentru mine si familia mea. Multumesc tuturor pentru sprijin".

Sandra Izbasa, Flavius Koczi si Valentin Mavrodineanu, desemnati gimnastii anului 2011... Bayern si Borussia Dortmund s-au calificat cu greu in sferturile Cupei Germaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x