Antena Căutare

Mali s-a calificat in semifinalele Cupei Africii pe Natiuni

Echipa ui Seydou Keita a trecut in sferturi de Gabon, eliminand cea de-a doua gazda a competitiei dupa loviturile de la 11 metri.

Sfertul dintre Mali si Gabon a fost primul meci de la editia din acest an a Cupei Africii pe Natiuni care a avut nevoie de prelungiri si penalty-uri pentru a-si desemna invingatorul.

Primul gol al partidei a fost marcat de Mouloungi dupa o faza frumoasa reusita de gazde. Edmond Mouele a trimis o pasa in adancime, Aubameyang a trimis inapoi de pe linia de fund si Mouloungui l-a invins pe Diakite. Pe Stadionul Prieteniei din Angondje incepuse sarbatoarea.

Insa aceasta avea sa inceteze in minutul 85, atunci cand Mali a egalat in urma unei actiuni similare cu cea din care Gabonul a deschis scorul: Tamboura a centrat, Maiga a intors pentru Cheick Diabate, care l-a invins pe Didier Ovono.

Echilibrul s-a pastrat pana la finalul celor 90 de minute regulamentare, dar si in prelungiri, asa ca s-a ajuns la loviturile de pedeapsa.

Aici, Pierre Aubameyang, colegul lui Nicolita de la Saint Etienne si-a batut joc de un penalty si i-a permis lui Soumbeila Diakite sa respinga. Cei din Mali au transformat toate loviturile, asa ca Seydou Keita si-a dus, cu ultima executie, nationala in semifinale, acolo unde o asteapta inca de sambata Coasta de Fildes.

Foto: Intact Images / EPA

Egal de senzatie intre Chelsea si Manchester United... Ilie Stan se cearta cu Gigi Becali pentru Geraldo Alves...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x