Antena Căutare

Maradona, noul jucator al lui ASD San Giorgio

S-a indeplinit dorinta celor care doreau sa-l revada jucand pe Maradona! Diego Armando Maradona Junior este noul fotbalist al celor de la ASD San Giorgio.

La 26 de ani, Diego Armando Maradona Junior, fiul lui “El Pibe d’Oro” si al Cristianei Sinagra, a devenit noul fotbalist al Scolii de Fotbal ASD San Giorgio, formatie care-si face veacul in ligile inferioare italiene.

Nascut in 1986, Diego Jr si-a cunoscut tatal abia in 2003, in cadrul unui turneu de gol, disputat la Roma. A mostenit doar numele lui Maradona. Nu si talentul. Juniorul a incercat la cateva grupe de juniori ale marilor echipe din "Cizma", dar a ajuns sa joace in nationala Italiei la fotbal pe plaja, acolo unde a prins vreo 11 selectii in patru ani.

Juve Stabia, echipa din Serie B, a fost cea mai cunoscuta grupare cu care Diego a semnat. A stat cateva luni in 2009, dar n-a confirmat. A jucat in cateva partide de verificare. Niciun meci oficial.

In San Giorgio este prezentat ca o vedeta, oficialii echipei realizand o conferinta de presa in momentul oficializarii transferului.

Handbal: Romania-Islanda 22-19 / Ne-am calificat in grupele principale... VIDEO: Ronaldinho, regele paselor decisive! Toate asisturile pe 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x