Antena Căutare

Maratonistul Andrei Rosu a intrat in Cartea Recordurilor

World Records Academy i-a omologat performanta maratonistului Andrei Rosu de a alerga "7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente", romanul intrand pentru a doua oara in Cartea Recordurilor, dupa ce in 2010 a fost primul care a batut tobele la Polul Nord.

Andrei a reusit sa parcurga cele 14 curse pe cele 7 continente in 582 de zile, fata de 730 (doi ani), cat punea conditie Cartea Recordurilor.

"Imi place sa am visuri mari si sa le planific in detaliu. Visez sa urc pe Everest si sa parcurg Africa pe bicicleta. Si sa navighez in jurul lumii. Si sa survolez Asia intr-un balon. Si multe alte aventuri...", a spus Andrei, declaratia sa fiind citata de site-ul World Records Academy, conform Mediafax.


In ultimii doi ani, Andrei Rosu a reusit o performanta de exceptie, alergand la Polul Nord, la maratonul Australiei, la Eurasia Marathon, Antarctica Ice Marathon, Maratonul Sahara, Everest Marathon, dar si in curse din Noua Zeelanda si Brazilia. In ultima cursa, cea din Brazilia, Andrei Rosu a incheiat in 5 ore si 22 de minute.

Planurile sale de viitor includ organizarea unui concurs de masa, pe Transfagaraasn (iunie 2012), dar si participarea la un ultra-triatlon, care va include proba de inot (7.6 kilometri), cursa cu bicicleta (360 kilometri) si alergare (84 kilometri).

foto: andreirosu.wordpress.com

Balba face prozeliti in Occident... Romania a coborat un loc in clasamentul FIFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x