Antena Căutare

Marian Iancu vrea sa vanda "Poli", dupa decizia TAS: "Nu mai am nicio motivatie"

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de a mentine retrogradarea Timisoarei din Liga I l-a determinat pe Marian Iancu sa anunte ca va renunta la finantarea echipei. Mai mult ca sigur, plecarea patronului va fi doar prima dintr-o serie mai lunga, Poli urmand sa ramana fara cei mai importanti jucatori si fara antrenorul Dusan Uhrin jr.

„Nu mai am nicio motivatie pentru a merge mai departe, sa investesc intr-o corcitura de fotbal. Il las pe Mircea Sandu sa-si conduca mai departe mizeria de fotbal",


Patronul timisorenilor a confirmat si faptul ca urmeaza un adevarat exod de pe Bega: „Ne vom intalni toti actionarii si vom vedea cum, usor-usor, vom deveni minoritari. Multi jucatori vor pleca si ramane de vazut cine va ramane antrenor. Dupa ce ne vom achita complet toate obligatiile pe care le avem vom stabili ce e de facut in continuare".

Printre jucatorii care aproape sigur vor pleca de la Timisoara se numara Costin Pantilimon, Laszlo Sepsi, Srdjan Luchin, Alexandru Bourceanu, Alexandru Curtean si Dorin Goga.

Prin vocea liderului lor, fanii banateni au anuntat ca vor ramane alaturi de echipa si in liga secunda, insa nu vor renunta la protestele la adresa conducatorilor fotbalului romanesc.

„Chiar nu ne asteptam la aceasta decizie. Am crezut pana in ultimul moment ca ne vom gasi dreptatea, dar cred ca presiunea a fost prea mare pe TAS. Ne vom facem abonamente si vom sustine echipa si in liga a doua. Vor urma niste proteste si niste mesaje dure pe toate stadioanele pe care vom juca in sezonul viitor", a spus Paul Prodana.

Messi nu mai vine la Bucuresti pentru amicalul cu Romania... Red Bull Romaniacs: Chris Birch, cel mai rapid rider in ziua a doua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x