Antena Căutare

Meciul Ekranas - Steaua va fi transmis de Antena 1, joi, de la ora 19:45. Disputa va fi liveVIDEO-TEXT pe a1.ro si se poate vedea inclusiv pe iphone si ipad! FC Vaslui - Internazionale Milano ar putea fi netelevizat

Mijloc de saptamana plin pentru echipele romanesti care vor evolua in play-off-ul din Champions League si din Europa League. CFR, Steaua, Dinamo si Vaslui sunt formatiile care vor avea de disputat prima mansa din cele doua competitii. Meciul Ekranas - Steaua va fi transmis in exclusivitate, joi, de la ora 19:45, de catre Antena 1, iar pe internet va putea fi urmarit liveVIDEO-Text pe A1.ro, inclusiv pe iphone si ipad.

Partida tur se va disputa la Vilnius, pe un teren cu iarba sintetica. Returul va fi programat o saptamana mai tarziu, pe 30 august, ora nefiind inca stabilita tocmai pentru ca Steaua n-a cedat deocamdata drepturile TV pentru aceasta intalnirea.

Dupa ce a transmis in direct "dubla" Steaua - Spartak Trnava, din turul 3 preliminar din Europa League, Antena 1 va oferi in exclusivitate si prima mansa a ros-albastrilor din play-off.

Pentru a vizualiza meciul Ekranas -Steaua (joi, ora 19:45) liveVIDEO online in conditii optime, suporterii din afara Romaniei trebuie sa se aboneze la serviciul fastdownload al www.a1.ro (click aici)

FC Vaslui - Internazionale Milano ar putea fi netelevizat

Singura partida care inca nu se stie daca si pe ce post va fi televizata e cea dintre FC Vaslui si Inter Milano, care are loc joi, de la 21:45. Doar doua posturi TV au facut oferte, insa sumele propuse i-au revoltat pe sefii moldovenilor: "Unii, cind e vorba sa incaseze bani, nu e deloc criza. Cind, insa vine vorba sa achite sau sa faca o oferta e criza mare de tot. Ei bine, ii anunt sa-si ia gindul ca vor Vaslui - Inter va putea fi transmis pe o suma mai mica decit cea de la Vaslui - Fenerbahce. Deci, sa-si ia gindul".

Cel mai probabil, in cursul zilei de azi, FC Vaslui va relua discutiile cu posturile TV si va face anuntul oficial in privinta televiziunii care va urma sa transmita live meciul de la Piatra Neamt.

Horia Tecau si Robert Lindstedt au castigat la Cincinnati primul turneu de Masters 1000 din cariera. Perechea si-a asigu... Jos palaria! 500.000 de japonezi au blocat Tokyo-ul pentru a-si saluta medaliatii la Olimpiada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x