Antena Căutare

Medicii de la Spitalul Universitar: "Starea lui Mircea Lucescu este stabila. Nu exista complicatii"

Reprezentantii Spitalului Universitar au declarat ca Mircea Lucescu se afla in stare stabila si au infirmat informatia potrivit careia ar fi fost operat pe cord.

"Lucrurile merg bine, starea pacientului este stabila, nu exista complicatii. Totul merge asa cum ne asteptam. Mircea Lucescu este constient, a comunicat cu famila. Va ramane la terapie intensiva pentru urmatoarele zilei, trebuie sa fie supravegheat, observat cat mai bine. Tratamentul este cel standard. In mod normal, recuperarea nu este simpla, va dura intre 4 si 6 saptamani.



Vom vedea cum vor decurge lucrurile, nu exista nicio complicatie, situatia este cea asteptata de noi. Functia cardiaca este excelenta, suntem multimiti cu starea post-operatorie. Nu a fost operat pe cord, ci a avut doar stenturi montate pe cord. Urmatoarea perioada va fi fara vizite suplimentare, nu are nevoie de asa ceva in acest moment. A fost operat cu anestezie generala, iar acum este constient si comunica"
, Dragos Vinereanu, directorul medical al Spitalului Universitar, intr-o conferinta de presa.


Medicul a mai precizat ca Mircea Lucescu nu a primit vizite, cu exceptia familiei, care este alaturi de el.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Bogdan Popescu, a afirmat ca este greu de precizat in acest moment cand va putea fi externat Mircea Lucescu, dar evolutia este cea pe care medicii o asteptau.

Antrenorul Mircea Lucescu a fost supus unei interventii chirurgicale duminica, in urma accidentului in care a fost implicat vineri dupa-amiaza. Interventia pentru indepartarea din cavitatea toracica a lichidului acumulat sub dren a durat doua ore.

Presedintele Federatiei Romane de Hochei: "La meciurile Nationalei va fi intonat imnul Romaniei"... Mircea Lucescu socheaza: "Vatmanul parca a vrut sa dea peste mine!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x