Antena Căutare

Simona Halep a ratat calificarea în sferturi la Roland Garros 2020. Ce a declarat Simona după meci

Simona Halep a fost învinsă în optimile de la Roland Garros de poloneza Iga Swiatek într-un meci care a durat numai 70 de minute.

Simona Halep a ratat calificarea în sferturi la Roland Garros 2020. Ce a declarat Simona după meci
Simona Halep a ratat calificarea în sferturi la Roland Garros 2020

După ce a fost învinsă în două seturi, favorita de la Roland Garros 2020, Simona halep a declarat că nu a fost în formă maximă și că totul trece după ce mănâncă o ciocolată.

"A fost meciul ei"

După ce a fost învinsă și a ratat șansa de a redeveni numărul unu mondial, Simona halep a spus: "Are tot meritul pentru victoria de azi. A jucat incredibil, a fost peste tot pe teren și a lovit fiecare minge cu precizie. A fost puțin frig și asta m-a făcut să nu fiu așa sigură pe jocul meu. Nu am putut să ating nivelul meu maxim de joz, dar ea afost în formă. Sunt obișnuită cu momente dificile în carieră, așa că o să iau o coicolată și mâine totul va fi mai bine", a spus Simona Halep conform L'Equipe.

UPDATE: Simona Halep nu a început în forță primul set și asta ajutat-o pe poloneză să câștige. Scorul primului set este 1-6 și a durat numai 26 de minute.

UPDATE: Nici în setul secund Simona nu și-a putut intra în ritm, așa că a pierdut cu 2-6. Acest set a durat 42 de minute.

Scorul final al partidei Simona halep - Iga Swiatek a fost 1-6, 2-6. Românca a cedat în fața polonezei în doar 70 de minute.

"Absolut orice aspect al jocului ei a fost perfect. A dictat jocul de pe linia de fund. A dominat meciul clar, de la început până la final.

A avut multă încredere și foarte multă siguranță în joc. Este o performanță să învingă principala favorită la câștigarea turneului. Am vorbit des despre condițiile de aici, e frig, mingile sunt grele. Dar am văzut-o pe Halep jucând perfect în primele tururi. Pur și simplu a întâlnit o adversară care a jucat mult mai bine decât ea", a spus Tim Henman, conform digisport.ro

Acesta este primul set pierdut de Simona Halep la Roland Garros 2020

Meciu Simonei Halep a fost primul de pe terenul central, Philippe Chatrier.

Simona Halep a mai jucat cu Iga Swiatek și în ediția precedentă a Roland Garros, tot în optimi.

Românca a făcut un meci foarte bun care s-a terminat în numai 45 de minute, scorul fiind 6-1, 6-0.

Citește și: Ce a spus Simona Halep înaintea duelului cu Iga Swiatek, pe care a învins-o anul trecut

Dacă ar fi câștigat Roland Garros 2020, Simona Halep ar fi putut redeveni numărul 1 mondial.

Ce a declarat Iga Swiatek după meci

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meciul Simona Halep - Iga Swiatek poate fi urmărit pe Observatornews.ro

Simona Halep la Roland Garros 2020. Ce a spus înaintea duelului cu Iga Swiatek, pe care a învins-o anul trecut... Paula Badosa Gibert a întors toate privirile la Roland Garros. Cum a impresionat la Grand Slam-ul din Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x